Olivolja : Från skörd till middagsbordFernando DiLuca, Mattias Jersild & Tommy Myllymäki 329 kr Mer infoKöp
Bland matsedlar & menyer : tankar, recept och minnen från ett halvt sekelGösta Nordén 385 kr Mer infoKöp
Den magiske kocken : en mat- och trolleriresa med Johnny Lonn och CrilloJohnny Lonn & Crillo L 229 kr Mer infoKöp
Mat i Tornedalen – Minnen, recept och reflektionerThomas Utterström & Karin Utberg 229 kr Mer infoKöp
Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricksPer-Olof Hegg, Jan Hedh, Anders Vendel, Martin Hansen, Thomas Drejing, Stefan Holmström, Kalle Bengtsson & Titti Qvarnström 229 kr Mer infoKöp
Aptit på Sjuhärad : inte bara en kokbokMats Ahlberg, Inger Dahlin-Ros, Göran Nilsson & Anders Ros 249 kr Mer infoKöp