Michael Björklund kräver ingen introduktion i nordiska matsammanhang. Med rötterna på Åland har han sedan år 1997 varit ett bekant ansikte på kockscenerna i Norden. För den stora publiken i de nordiska länderna är han ett känt tv-ansikte i ett flertal populära matprogram, populär krögare och aktiv förespråkare för närproducerad god mat.
I sin första kokbok tar Michael Björklund oss med på en gastronomisk resa genom Norden, dess olika säsonger och unika råvaror. Vi rör oss mellan Åland, Helsingfors och Göteborg och bekantar oss med flera lokala specialiteter och de människor som förser oss med fina råvaror från hav, land och skog. Det blir bl.a. kräftning och jakt på Åland, skaldjursfiske i Bohuslän och möten med gamla kollegor i Göteborg och Helsingfors. Med pinfärska råvaror i korgen delar Michael med sig av sina recept som blivit lika stora favoriter i restaurangköket som på weekendmiddagar bland familj och vänner. Slå upp kokboken och följ med på en smakresa utan like med Michael Björklund!
www.michaelbjorklund.com
Distribution: Förlagssystem Finland AB Kustannustaito: http://www.kustannustaito.fi/
ArbetstitelMin Nordiska Mat
Standardpris329.00
Illustrerad Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypHalvfranskt
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder IsContractProduct Inlaga
Sidor224
Publiceringsdatum2020-01-01 00:00:00
FörfattareMichael Björklund & Kenneth Nars
erpOwnsPrice Kort BeskrivningI sin första kokbok tar Michael Björklund med oss på en gastronomisk resa genom Norden. Vi rör oss mellan Åland, Helsingfors och Göteborg och bekantar oss med fina råvaror från hav, land och skog. Det blir bl.a. kräftning och jakt på Åland och skaldjursfiske i Bohuslän. Med färska råvaror i korgen delar Michael med sig av sina recept som blir säkra favoriter bland familj och vänner.
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct BokinfoStatusCode21
SeriesTitle