Boken är en enkel och informativ introduktion till den tyska och österrikiska mat- och vinkulturen. Med hjälp av denna volym kommer man att förstå vad som står på matsedeln, vinetiketten eller i kokboken, oavsett om man har förkunskaper i det tyska språket eller inte. Boken inleds med överskådlig och lättfattlig beskrivning av Tyskland och Österrike som vinländer. Därefter följer en tysk-svensk och svensk-tysk mat- och vinordslista. Här finns även många professionella och regionala termer som normalt inte förekommer i andra ordböcker. En bok för såväl proffs som amatörer och turister.
ArbetstitelMat och vin på tyska
Standardpris249.00
Illustrerad
Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypKartonnage
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder
IsContractProduct
Inlaga
Sidor173
Publiceringsdatum2011-10-04 00:00:00
FörfattareGunnel Zenk
erpOwnsPrice
Kort BeskrivningEn enkel och informativ introduktion till den tyska och österrikiska mat- och vinkulturen.
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct
BokinfoStatusCode43
SeriesTitle