vavd händer om man steker fisk i smör istället för olja? Varför smakar ungsbakade grönsaker så gott? Hur steker man ett helt lamm och hur styckar man en anka? Sådana och andra frågor besvaras i denna utförligt illustrerade handbok. 200 arbetsförklaringar och 1100 foton ger boken en introduktion i matlagningens grundtekniker och presenterar viktiga grundrecept- en snabbtillgänglig guide som inte borde saknas i något kök. Detaljerade steg för steg anvisningar visar även anvädningen av de viktigaste matlagninsteknikerna.
ArbetstitelKokkonstens väsentligheter
Standardpris349.00
Illustrerad
Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypFlexband
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder
IsContractProduct
Inlaga
Sidor299
Publiceringsdatum2013-11-25 00:00:00
FörfattareJames Peterson
erpOwnsPrice
Språk
Kort Beskrivning
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct
BokinfoStatusCode
SeriesTitle