I denna läckra kokbok presenteras ett sparsmakat urval av författarnas favoriter med tydliga steg-för-steg-beskrivningar.
Att hitta goda huvudrätter till en middag brukar inte vara något problem. Men när man ska hitta en passande, lättlagad och speciell förrätt eller efterrätt att matcha huvudrätten med brukar det bli lite svårare.
För- och efterätterna som presenteras här är synnerligen goda, inte sällan originella, men enkla och lättlagade och kan ofta tillagas i förväg.
Vad sägs om parmesansoppa, karibisk kräftsalsa eller gratinerad honungscitronsparris? Och till efterrätt kaffe- och valnötsmousse, fryst whiskeytårta eller ananascarpaccio med chilisirap?
Recepten presenteras i kombination med fantasieggande fotografier som visar mat på ett nytt och spännande sätt.
Detta är författarnas, som båda är redaktörer, femte kokbok.
Arbetstitelföre & efter. Läckra för- och efterrätter
Standardpris199.00
Illustrerad
Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypInbunden
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder
IsContractProduct
Inlaga
Sidor112
Publiceringsdatum2009-04-20 00:00:00
FörfattareMalin KågermanHansén & Cecilia TengåBjörk
erpOwnsPrice
Kort BeskrivningI denna läckra kokbok presenteras ett sparsmakat urval av författarnas favoriter bland för- och efterrätter, med tydliga steg-för-steg-beskrivningar.
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct
BokinfoStatusCode43
SeriesTitle